Vicešampioni sveta kivni na KSS: Srpski juniori satima čekaju u Parizu!

Posle 17 sati putovanja avio-saobraćajem od Beograda do Praga, vicešampioni sveta u košarci, juniorski reprezentativci Srbije, nezadovoljni su što moraju da se iz Češke vraćaju kući preko Pariza

  • 5

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije oduševila je sve svojim nastupom na U-19 prvenstvu sveta, ali nezadovoljstvo u ekipi vicešampiona planete nije bilo malo nakon što su iz Praga pošli nazad za Beograd.

 

Posle poraza od Amerikanaca u finalu, srpski juniori su dan kasnije pošli put glavnog grada Srbije. Iz Češke su, međutim, avionom stigli u Pariz. A tamo, šest sati čekanja da bi se uputili u Beograd.

 

Nikola Janković, jedan od najboljih igrača na Svetskom prvenstvu, a drugi strelac (11,2 poena po meču) i prvi skakač (7,1 skok po utakmici) srebrnih juniora Srbije, nije krio nezadovoljstvo takvim putovanjem.

 

Organizaciju povratka u režiji Košarkaškog saveza Srbije nazvao je "sjajnom", dodavši da je ekipa "izginula" na aerodromu, pitajući se ko uopšte ide iz Češke za Srbiju - preko glavnog grada Francuske?

 

 

 

Ni odlazak u Češku nije bio dostojan ovih momaka. Putovanje, i to avionima na sada već legendarnoj relaciji Beograd-Pariz-Prag, trajalo je neverovatnih 17 sati, a pritom su juniori usput "ostali" bez opreme, pa su im Španci dali svoju ne bi li mogli da odrade prvi trening po dolasku.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    8. jul 2013 | 16:21

    Нисте ни то сребро требали да освојите, кад' стока не зна да вас поштује.

  • Nikola

    8. jul 2013 | 17:32

    I sta vama fali vi ste neke zvezde sad svi treba da vam titraju.Mnogi su pre vas igrali u gorim uslovima pa im je bila cast da igraju za svoju zemlju.Ja bih za srbiju otisao peske i igrao u kondurama ako treba.Sram vas bilo spustite se na zemlju klinci.Jos vi nista ne znate a laprdate o svemu i svacemu.Da vam to nije rekao menadzer da kazete.Pazi oni ne zadovoljni peske bi vi meni isli

  • Draguljce

    8. jul 2013 | 21:47

    Nikola, samo jos kad bi znao da igras.... Mozda bi isao peske... Zato majstore drzi se ti diskoteke. Ako si i za to sposoban? Uvek se nadju neki pametni kao ti da komentarisu i pljuju... Momci su drugi na svetu jel to vama jasno!? Budite vi, dezurni pljuvaci, u bilo cemu drugi na svetu... Pa makar i u pljuvanju na dalj... Ali ni za to niste sposobni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA