BESMISLENO: Za nokaut usred meča samo dve utakmice suspenzije! (VIDEO)

I pored toga što je usred utakmice, udarcem laktom u glavu, nokautirao svog čuvara, košarkaš Partizana iz Šida Vukašin Jandrić suspendovan je samo na dva meča

  • 2

Preventiva maltene ne postoji, a kaznena politika je blaga. Čuvena priča o Srbiji preslikala se i na ovdašnji sport, a poslednji primer stiže kao epilog velikog incidenta na jednom košarkaškom meču.

Nakon što je nokautirao rivala iz Rudara iz Vrdnika na utakmici Letnje košarkaške lige Srema, grupa Zapad, košarkaš Partizana iz Šida Vukašin Jandrić je sankcionisan samo sa dva meča suspenzije, saznaje Telegraf.

Njegov klub je kažnjen sa 10.000 dinara, iako je Jandrić, udarcem laktom u glavu, nokautirao Miću Radoševića.

Podsetimo, Šiđani su pred taj susret odavno bili obezbedili prvo mesto, a pritom su nastupali protiv novajlije u ligi koji je samo igrao za čast. To nije smetalo Jandriću da, pri vođstvu njegovog tima od 20 poena razlike na početku treće četvrtine, iznerviran zbog nekoliko kontakata udari laktom u glavu svog čuvara.

I pored toga što zdrav razum kaže da kazna za takav incident mora biti veća, uz pobedu od 106:71 nad suparnicima, Šiđani su prilično dobro prošli u "borbi van parketa", baš kao i njihov igrač koji će pauzirati samo dve utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • heisenberg

    9. jul 2013 | 09:02

    strahota

  • cecii

    9. jul 2013 | 12:24

    Ne znam sta ste ocekivali,Da mu zabrane da igra kosarku? to se dogadja u zaru borbe i afektu.Realna kazna je oko 4 utakmice zabrane i to je za prvi prestup sasvim dovoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA