Oumaru želi nazad na Marakanu, Ninković dovodi Milevskog i Betaa? (VIDEO)

Čelnici ''crveno-belih'' su, navodno, već krenuli u realizaciju transfera oko dovođenja Kamerunca koji bi voleo da se vrati na ''Marakanu'' dok s druge strane Ninković pokušava da privoli bivše saigrače da dođu u Beograd

  • 16

Odlazak Ognjena Mudrinskog u Grojter Firt kao i povreda Đorđa Rakića na početku priprema uslovili su čelnike Crvene zvezde da, pored potrage za štoperima, krenu u lov i na napadače. Kao jedan od najozbiljnijih kandidata da predvodi navalu "crveno-belih'' jeste napadač Vojvodine Abubakar Oumaru, svojevremeno igrač Zvezde.

Kamerunac se već drugi prelazni rok pominje kao igrač koji će napustiti Novi Sad, a s obzirom da mu ugovor ističe za šest meseci, veoma je blizu izlaznih vrata.

Oumaru nikada nije krio da mu je Zvezda u srcu i da bi voleo da se vrati na ''Marakanu'', gde je u dresu Vojvodine često tresao mrežu.

Pored Oumarua Zvezda bi, na predlog Miloša Ninkovića, mogla da dovede još jednog napadača Ukrajinca Artema Milevskog i brazilskog defanzivca Betaa, koji su bili Miloševi saigrači u Dinamu. Obojica su slobodni igrači, što bi svakako moglo da bude izuzetno bitno prilikom realizacije transfera.

Milevski je igrao u Dinamu od 2002. godine i poseduje veliko iskustvo igranja u Evropi isto kao i Betao koji je sa Ninkovićem igrao i u Evijanu na pozajmici.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    10. jul 2013 | 08:09

    Nemas ti pojma,zvezda ce uskoro igrati ligu sampiona.zivi bili pa videli!

  • Dejan

    10. jul 2013 | 08:47

    Kakva se chudesa spremaju od naredne sezone niste svesni..bice dana bice leta bices opet prvak sveta...

  • Mik

    10. jul 2013 | 08:44

    Mislim da od Milevskog nema ništa,ali Oumaru može da dođe jer mu ističe ugovor i Vojvodina ne može više da ucenjuje sa cenom. Maksimum 500k eura i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA