Kevendiš divlja na Turu! Gura vozače, bije novinare, a njega gađaju urinom! (VIDEO)

Nesportsko ponašanje britanskog vozača u toku 10. etape Tur de Fransa, naišlo je na žestoke reakcije huligana tokom 11. deonice

  • 0

Britanski biciklista Mark Kevendiš napravio je nesportski potez u finišu 10. etape Tur de Fransa pošto je ramenom uleteo i odgurnuo Toma Vilersa koji je završio na zemlji.

Iznervirani Kevendiš je tokom guranja sa Vilersom ostao u trci, ali je izgubio ritam sa vodećima pa je nezadovoljno klimao glavom dok je prolazio kroz cilj.

Na njegovu sreću ostao je bez kazne zbog ovog incidenta, ali se nije smirio ni posle trke. Kevendiš je na pitanje novinara o duelu sa Vilersom žestoko odreagovao i oteo diktafon jednom pripadniku sedme sile.

Incidenti sa Markom Kevendišem se na tome nisu završili, jer je u toku jedanaeste etape na britanskog biciklistu jedan huligan bacio kesu sa urinom.

Ovaj incident se dogodio tokom individualnog hronometra na 33 kilometra od Avranša do Mon Sen Mišela u Normandiji,.

- Verovatno da neki gledaoci nisu bili zadovoljni onim što se juče dogodilo, a onda je jedan idiot bacio urin na njega - rekao je direktor Omega farma tima Patrik Lefevr.

On je dodao da Kevendiš nije uznemiren time što mu se dogodilo, ali "da je razočaran jer misli da to ni u kom slučaju nije zaslužio".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA