Partizan nije pustio Ninkovića na Evropsko prvenstvo!

Ekipa selektora Ljubinka Drulovića moraće da nastupi na omladinskom šampionatu Evrope bez Nikole Ninkovića, pa će tek naknadno biti poznat 18. član "orlića"

  • 0

Rukovodstvo Partizana nije dalo dozvolu da se Nikola Ninković priključi omladinskoj reprezentaciji Srbije koja će od 20. jula učestvovati na Evropskom prvenstvu.

Čelnici crno-belih su odlučili da ne daju "zeleno svetlo" za svog igrača, smatrajući da im je potreban u kvalifikacijama za ligu šampiona, koje se odvijaju i isto vreme kad i U-20 šampionat Evrope, javlja Sport.

"Džigi" će tako i definitivno propustiti priliku da sa vršnjacima napadne kontinentalni tron, za šta je bila neophodna i Partizanova dozvala, a onda i odluka Izvršnog odbora Fudbalskog saveza, imajući u vidu da je Ninković od oktobra 2012. pod jednogodišnjom suspenzijom zbog učešća u incidentima na meču sa mladom reprezentacijom Engleske u Kruševcu.

Selektor "orlića" Ljubinko Drulović će naknadno saopštiti 18. člana selekcije za prvenstvo u Litvaniji, na kome će omladinci Srbije igrati protiv Turske, Gruzije i Francuske. U timu su, trenutno, golmani Rajković i Čupić, defanzivci Golubović, Urošević, Antić i Filipović, igrači sredine terena Pavlovski, Milinkovoić-Savić, Meleg, Maksimović, Vojvodić i Luković, te napadači Čavrić, Đurđević; Ožegović i Mitrović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA