Zašto je Nole Batleru stalno slao poruke? (VIDEO)

Škotski glumac otkrio je zanimljiv detalj na dobrotvornoj večeri u Londonu u organizaciji Fondacije Novak Đoković. Jedan od najbogatijih Britanaca imao je dilemu da li da u finalu Vimbldona navija za svetskog broja jedan ili Endija Marija

  • 9

Prikupljanjem 1,2 miliona funti u Londonu za srpsku decu posredstvom njegove fondacije, Novak Đoković je još jednom dokazao da je pre svega veliki čovek. U prilogu koji je emitovala stanica "Fashion TV", jedna od zanimljivijih zvanica otkrila je da je najbolji svetski teniser još tokom trajanja Vimbldona slao poruke da potvrdi dolazak gostiju na dobrotvornu gala večeru.

- Volim ovo što Novak, moj prijatelj, radi. Slao mi je poruke dok je trajao Vimbldon s pitanjem da li ću doći na večeru. Vidi se koliko mu je ovo važno. Osim što je igrao tenis, on je pripremao ovo veče stvarno, jer on misli o velikim stvarima, kako da pomogne drugim ljudima - rekao je harizmatični glumac Džerard Batler.

Vlasnik "Virgin" imperije Ričard Branson otkrio je da je, iako je Britanac, imao dilemu za koga će da navija u finalu ovogodišnjeg Vimbldona.

- Novak mi je dobar prijatelj, i drago mi je da imam priliku da bolje upoznam njega i njegovu divnu devojku. Priredio je sjajan meč, i iako sam Britanac, bilo mi je teško da odlučim za koga ću navijati - rekao je Branson.

Pogledajte šta su poznati gosti na Đokovićevoj večeri govorili pred sam ulazak na večeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA