SAZNAJEMO: Bjelica kod Obradovića u Feneru!

Turci spremni da Kahi plate klauzulu od 350.000 evra, preostalo da se igrač i Fenerbahče dogovore oko uslova

  • 0

Fenerbahče, koji je pre nekoliko dana preuzeo Željko Obradović, odlučan je u nameri da od sledeće sezone u svom sastavu ima Nemanju Bjelicu, srpskog reprezentivca.

Najvažniji korak je, kako saznajemo, napravljen pre par dana, kada je turski klub dogovorio s Kahom otkupnu klauzulu od 350.000 evra, pa samo preostaje da se srpski košarkaš dogovori oko uslova sa istanbulskim timom.

Nemanja nije želeo da potvrdi prelazak u Istanbul na današnjem otvorenom treningu reprezentacije u Pioniru. Štaviše, ostao je prilično tajanstven što se tiče novog ugovora.

- Još nisam ništa potpisao, a nadao sam se da će se sve završiti do kraja ove nedelje. Ne znam šta bih još rekao, još sam igrač Kahe i ne znam za detalj o otkupne klauzule - rekao je Bjelica.

Željko Obradović polako sklapa kockice za svoj budući tim, a njegova poslednja poseta Beogradu (nakon predstavljanja u Istanbulu) dovela je do toga da dobije i potvrdu da je Bjelica njegov igrač posle Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Bjelica je po završetku sezone već preseljen iz bivše Kahe Laboral (Kaha Kuča od ove sezone), a najpre se spominjalo ime Barselone kao novog odredišta.

Ipak, moć i želje Željka Obradovića u svetsku košarke odneli su pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA