DUDA: Mislio sam da sve prepustim nekom drugom

Selektor košarkaša šokiran zbog činenice da trenutno na treninzima ima samo 11 igrača: "Zvao sam naknadno i dobio odgovore: "Ne, ne mogu, kasno zovete""

  • 5

Na prvom otvorenom treningu košarkaša Srbije ponovo dosta stvari koji je idu u prilog trofejnom sportu. Selektor Dušan Ivković iskreno je pred novinarima objašnjavao situaciju koja ga je zatekla, a to je manjak igrača na treninzima.

- Nisam ni sanjao kada sam pravio plan i program, da ću na prvom treningu imati 11 igrača! Da bih vodio i odradio nešto meni su potrebne tri petorke, ja nemam ni dve, jer imam pet centara.

- Da sam mogao da pretpostavim, proširio bih spisak. Sada, bez obzira na rezultat mlade reprezentacije u Estoniji želimo da vidimo Krstića, da Dangubiću i Vasi Miciću damo priliku da se izbore za mesto u reprezentaciji - istakao je Ivković u Pioniru.

Na pitanje da li je razgovarao zbog novonastale situacije sa igračima koji su igrali i završili sezone u inostranstvu, selektor je dao pomalo  iznenađujuć odgovor.

- U jednom trenutku sam razmišljao da sve ovo prepustim nekom drugom, međutim, odlučio sam da ja budem primer jer radim na reč. Obećao sam i tako će da bude, međutim, jesam, razgovarao sam sa nekim iračima, i dobio odgovor: "Ne mogu, ne, kasno ste me pozvali".

O imenima tih koji su tako odgovarali nije želeo.

- Ovo je naša privatnost, nadam se da može i da ostane. U Sloveniji će 12 košarkaša koja budu igrala dati sve od sebe da ostvare zacrtano - zaključio je Ivković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srx

    13. jul 2013 | 14:46

    Ja ne znam kako te ljude nije sramota da pricaju ne mogu kasno je, reprezentacija jebote treba da ti je iznad svega. A oni su u fazonu kasno je sad isplanirao sam leto

  • Tutor

    13. jul 2013 | 18:01

    Prepusti Dudo. Bolje je za sve. Keselj je car.

  • Radovan

    13. jul 2013 | 15:00

    Zasto ne ide po misljenje kod Miska Raznatovica. Ionako mu je on sastavljao ekipu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA