Mile Ilić na Tviteru: Zvezda ostaje bez kapitena!

- E, kada bih komentarisao svačije tvitove... Rano je pričati o Igoru i njegovom penzionisanju. Uostalom, javnost će na vreme biti obaveštena o svim promenama u klubu - kaže za Telegraf Nebojša Čović

  • 2

 

Sa odmora, iz Turske, Mile Ilić nekadašnji košarkaš Crvene zvezde tvitnuo je da crveno-beli ostalu bez kapitena! Ovo se ne odnosi samo na Igora Rakočevića, već i na njegovog zamenika Vuka Radivojevića.

Javna je tajna da Igor, iako ima još jednu godinu u ugovoru sa Zvezdom, razmišlja o penzionisanju, a da ekipa posle decenije i po ne igra ponovo Evroligu, odavno bi "prelomio".

U želji da saznamo "o čemu se radi" nazvali smo i Nebojšu Čovića, prvog čoveka Crvene zvezde koji je bio kratak:

- E, kada bih komentarisao svačije tvitove... Rano je pričati o Igoru i njegovom penzionisanju. Uostalom, javnost će na vreme biti obaveštena o svim promenama u klubu - rekao je Čović.

Podsetimo, o Igorovom odlasku se spekiliše od poslednje utakmice plej-ofa, dok je jasno da će tim iz prošle sezone pretrpeti drastične promene. U ekipu su došli Boban Marjanović i Blejk Šilb, kao i Slovenac Jaka Blažič, dok je Demarkus Nelson produžio ugovor.

Ekipu Dejana Radonjića napustio je za sada Bojan Subotić, koji je pre nekoliko dana potpisao za podgoričku Budućnost.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidzo

    13. jul 2013 | 17:09

    Kolko god da su dobre bile vijesti o novim pojacanjima ova vijest o eventualnom povlacenju Rakoca je za mene mnogo gora...nadam se da nije istina.

  • Djuka

    13. jul 2013 | 18:00

    Realno naj bolji igrač srpske i jadranske lige!! To kažem kao navijač Partizana. Ali možda ne može sa Čovićen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA