Spajk Li "otkinuo" na Lina

Čuveni holivudski režiser, veliki navijač Njujorka, oduševljen novom zvezdom tima

  • 0

Čuveni holivudski režiser Spajk Li (54) rođen je u Atlanti, ali se kasnije s porodicom preselio na Bruklin, i od tada je vatreni navijač NBA ligaša Njujorka. On je za Nikse ono što je proslavljeni američki glumac Džek Nikolson za Lejkerse.

Naravno da je u vreme "Linomanije", koja je zahvatila i vannjujoršku Ameriku, i Spajk Li "otkinuo" na Džeremija Lina, koji je na mestu plejmejkera režiserovog omiljenog tima.

Možda Lin i završi u nekom budućem Spajkovom filmu. Zasad je njihovo poznanstvo ovekovečeno zajedničkom fotografijom uoči meča protiv Nju Orleansa u "Medison Skver Gardenu" prošle noći.

Spajk Li je bio u dresu srednjoškolskog tima Palo Alto s brojem 4, u kojem je svojevremeno igao Lin. Jedan navijač ga je pitao da li je on Linov trener iz srednje škole.

Koliko je Spajk Li oduševljen novom Njujorkovom košarkaškom zvezdom govori i to što je treneru Golden Stejta Marku Džeksonu poslao SMS poruku, u kojoj mu zahvaljuje što se odrekao Lina, koji je kasnije došao u Njujork.

– Svi me pitaju zašto sam se odrekao Lina. Čak mi je i Spajk Li velikodušno zahvalio. Tog pitanja mi je više preko glave. Nisam video nijedan trening Golden Stejta na kojem je bio Lin pre odluke da ne bude uvršćen u sastav. Tada nam je bilo neophodno da oslobodimo mesto u budžetu da bismo doveli Deandrea Džordana – izjavio je Džekson pre nekoliko dana.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA