Srbi odlični u prvom nastupu za Benfiku! (VIDEO)

Miralem Sulejmani dvostruki strelac, Filip Đuričić dvaput asistent u pobedi nad švajcarskim Kalužom 6:1. Po prvi put za lisabonske "orlove" zaigrali i Lazar Marković i Stefan Mitrović

  • 1

Srpski internacionalci Miralem Sulejmani i Filip Đuričić debitovali su na impresivan  način u dresu Benfike, Sulejmani je dao dva gola, a Đuričić je dvaput asistirao u pobedi nad švajcarskim Kalužom, ekipom iz nižeg ranga, 6:1.

U utakmici su nastupili još tri Srbina, Nemanja Matić odigrao je prvo poluvreme, dok su u drugom Lazar Marković i Stefan Mitrović, poput Sulejmanija i Đuričića, po prvi put zaigrali za lisabonske "orlove".

Svakako da Kaluž nije merilo, ali srpski internacionalci mogu da budu zadovoljni prikazanim, što je potvrdio i dvsotruki strelac.

- Ovo je bio dobar prvi meč. Ovake utakmice omogućavaju da se ostane u dobroj fizičkoj formi. Najvažnije je da smo funkcionisali ako tim - izjavio je posle meča Sulejmani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • david

    14. jul 2013 | 22:42

    Gledaj mihooooo teletinoooo. Gledaj kako stopira loptu čovek, gledaj kako se daju golovi, šta radi Sulejmani, dok kod tebe igraju neke šćepare i neki ignjovskaši što im se odbija lopta od noge ko od drveta, da ne kažem kako samo lete na loptu ko muve na g**** i ispadaju... gledaj ovo, gledaajjj izdajico, nadam se da si pokupijo dobre pare od bossa karadžića, da nam upropastiš fudbal. Subotića si tek juče dao da igra, zato jer je moro jedan biskvit sa klupe lyona da igra. Basta isto tako tek juče počeo da igra... a šta radi čovekkk.... jao meneee...Pa bolje da igraju i Pantelić i Žigić i jovanović i onaj krasić što je propo... od ovih drugoligaških pilića što pečeni griju klupe po klubovima što ih ti stavljaš u sastav. nije ti to klub pa da ga podmlađuješš alooo... postoji u-21 repka aloooo... ovo ti je A repka bre aloooo. Ako ne pobediš hrtiće u Bg bolje da odlaziš, jer te više niko u Srbiji ne voli ... eee šta smo mi dozvolili sebi..... svi vole pare, al što ih srbin voliii, jel tako Miha ;).. ma aloooo breee.. maa ne vredi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA