Srbi odlični u prvom nastupu za Benfiku! (VIDEO)

Miralem Sulejmani dvostruki strelac, Filip Đuričić dvaput asistent u pobedi nad švajcarskim Kalužom 6:1. Po prvi put za lisabonske "orlove" zaigrali i Lazar Marković i Stefan Mitrović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • david

    14. jul 2013 | 22:42

    Gledaj mihooooo teletinoooo. Gledaj kako stopira loptu čovek, gledaj kako se daju golovi, šta radi Sulejmani, dok kod tebe igraju neke šćepare i neki ignjovskaši što im se odbija lopta od noge ko od drveta, da ne kažem kako samo lete na loptu ko muve na g**** i ispadaju... gledaj ovo, gledaajjj izdajico, nadam se da si pokupijo dobre pare od bossa karadžića, da nam upropastiš fudbal. Subotića si tek juče dao da igra, zato jer je moro jedan biskvit sa klupe lyona da igra. Basta isto tako tek juče počeo da igra... a šta radi čovekkk.... jao meneee...Pa bolje da igraju i Pantelić i Žigić i jovanović i onaj krasić što je propo... od ovih drugoligaških pilića što pečeni griju klupe po klubovima što ih ti stavljaš u sastav. nije ti to klub pa da ga podmlađuješš alooo... postoji u-21 repka aloooo... ovo ti je A repka bre aloooo. Ako ne pobediš hrtiće u Bg bolje da odlaziš, jer te više niko u Srbiji ne voli ... eee šta smo mi dozvolili sebi..... svi vole pare, al što ih srbin voliii, jel tako Miha ;).. ma aloooo breee.. maa ne vredi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA