GRBIĆ: Nisam zvezdaš, Partizan je najveći klub u Srbiji!

Novi fudbaler "crno-belih" rekao je da sigurno ne bi došao u Humsku na pozajmicu da kod njega postoje bilo kakve emocije u vezi sa Crvenom zvezdom

  • 7

Petar Grbić je na iznenađenje mnogih umesto na crveno-belu, otišao na crno-belu stranu Topčiderskog brda. Crnogorski reprezentativac došao je na jednogodišnju pozajmicu u Partizan iz Olimpijakosa, iako je bio velika želja Crvene zvezde, a posle prvog treninga sa ekipom Vuka Rašovića rekao je da nikada nije bio "zvezdaš".

Grbić je otprilike prošle godine u ovo vreme dao izjavu zbog koje su ga mnogi okarakterisali navijačem vicešampiona Srbije.

- Pošto sam član Olimpijakosa, logično je da sam naklonjen Zvezdi, ipak su u pitanju bratski odnosi - podsetio je "Alo" na Grbićeve reči.

Nekadašnji fudbaler OFK Beograda objasnio je zašto ne želi da ovoj izjavi daje preveliki značaj.

- Da sam navijač Zvezde i da tu ima emocija, sigurno ne bih potpisao za Partizan. Ja navijam za Budućnost iz Podgorice, i to je jedina istina. Kada govorimo o mojoj ranijoj izjavi, u tom trenutku sam rekao da sam naklonjen Zvezdi jer je ona bratski klub sa Olimpijakosom.

- U svakom slučaju ne bih otvarao tu priču i vraćao se na to. Želim samo da se pokažem u što boljem svetlu u novom klubu - rekao je Grbić i obrazložio zašto se opredelio baš za "crno-bele":

- Sigurno je da svakom igraču godi kada se za njega interesuju veliki klubovi kao što su Partizan i Crvena zvezda, lagao bih da nije tako. Bilo je sa strane još finansijskih zanimljivih ponuda, ali Partizan je najveći klub u Srbiji, što potvrđuje šest uzastopnih titula. Ambicije su uvek šampionske, a tu je i pohod na Ligu šampiona. Već sam odradio prvi  trening sa novim saigračima u Zemunelu i prezadovoljan sam.

Grbić veruje da bi mogao da se izbori za mesto u startnoj postavi.

- Sve sam prepustio mojim menadžerima i moram da kažem da je dogovor sa Partizanom pao za jedan dan. Znam da je konkurencija velika i kvalitetna, ali i zdrava koliko sam mogao da vidim. Naravno, verujem u sebe i spreman sam da se izborim za mesto u prvih 11.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA