GRBIĆ U HUMSKOJ: Protiv Zvezde sam postao igrač! (FOTO)

Novo pojačanje Partizana na predstavljanju pred medijima istakao da fudbaler mora najviše da se dokazuje protiv najjačih protivnika i da se sam afirmisao golovima protiv "crveno-belih"

  • 3

Najnovije pojačanje Partizana Petar Grbić predstavljen je zvanično u Humskoj, gde je obećao navijačima "crno-belih" da će nastaviti da radi posao i u novom dresu, a to je postizanje golova.

Na pitanje da li to može da obeća na utakmicama protiv Crvene zvezde, 25-godišnji Crnogorac osvrnuo se na prošlosezonske golove protiv Partizanovog "večitog rivala".

- I pre sam govorio da su utakmice protiv Crvene zvezde i Partizana one na kojima se prave igrači i na kojima se najviše dokazuje, bez obzira u kom klubu igrali. Od golova koje sam postigao protiv "crveno-belih" u dresu OFK Beograda najviše je počelo da se priča i piše o meni. Ono što mogu da obećam navijačima jeste da ću pokušati da nastavim to što mi je posao. Cela sezona je preda mnom - rekao je Grbić, koji se osvrnuo i na motive da pojača prvaka Srbije.

- Imao sam i finansijski jače ponude, ali Partizan je Partizan. Drugi klubovi nisu imali tolike ambicije, a jedan odglavnih razloga da se opredelim za "crno-bele" je i Liga šampiona - objasnio je Grbić.

Trener Vuk Rašović već je spremio program za novog igrača kako bi što pre došao u formu.

-Petar je odavno moja želja, u kontaktu smo bili mesec dana, bio mi je potreban kao drugi bočni igrač, pored Malbašića. Sada je u disbalansu sa treningom, naredne dve nedelje će se posebno pripremati po našem programu - rekao je šef struke Partizana.

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    15. jul 2013 | 13:44

    SVE SE PLASIM DA SI ODBIO VECE PONUDE.NEBI NI TREPNUO TVOJ MENADZE-GAZDA A TI BI BIO VEC U ZVEZDI ILI NEKOM SLABIJEM KLUBU.TU PRICU CUVAJ ZA MALU DECU.A POSLE PARTIZANA ODLAZITE U SVETSKE KLUBOVE IZ KINE ILI.MOLDAVIJE

  • marinac

    15. jul 2013 | 16:32

    Vidi ti se po faci da ti inteligencija nije jača strana. Da te grobari nisu primili u „prihvatilište” igrao bi u „TEMNIĆ” iz Varvarina.

  • pixi 10

    15. jul 2013 | 17:12

    mogu li glodari da sastave pet recenica a da ne pomenu zvezdu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA