KASALICA: Rešićemo sve u prvom meču!

Napadač Crvene zvezde očekuje da on i saigrači maksimalno iskoriste prednost domaćeg terena protiv IBV-a u kvalifikacijama za Ligu Evrope

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde izneli su na klupskom sajtu očekivanja pred meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem "crveno-beli" u četvrtak na Marakani od 20.30 dočekuju islandski IBV.

Jedan od glavnih aduta u napadu je Filip Kasalica, reprezentativac Crne Gore.

- Svi mi, igrači, članovi stručnog štaba, kao i navijači imamo ista očekivanja, a to je siguran prolaz u sledeće kolo kvalifikacija. Bićemo maksimalno motivisani da pred našom publikom, ako to bude bilo moguće, rešimo u velikoj meri pitanje pobednika, i da na Island otputujemo rasterećeni. Videli smo i spisak potencijalnih rivala u trećoj rundi, ali još je rano da to komentarišemo. Prvo da savladamo IBV - optimista je Kasalica.

Mladi Stefan Mihajlović (19) fudbaler je od kojeg u Zvezdi puno očekuju, a on je istakao atmosferu koja vlada među igračima.

- Atmosfera u ekipi je odlična. Ostalo je još nekoliko dana do prve zvanične utakmice i polako sklapamo kockice za taj duel. Ostalo je da poradimo na još nekoliko detalja i smatram da smo apsolutni favoriti, barem na papiru, a uveren sam da ćemo to dokazati i na terenu. Ukoliko prođemo Islanđane u narednoj rundi kvalifikacija očekuje nas teži rival i radujemo se tim duelima - rekao je Mihajlović.

Za razliku od Kasalice i Mihajlovića, defanzivac Marko Marinković, ako dobije šansu, imaće prevashodni zadatak da zaštiti svoj gol.

- U četvrtak imam dve želje. Da ostvarimo ubedljivu pobedu i da stadion bude pun. Nemamo puno informacija o našem rivalu, ali bez obzira na to, favoriti smo. S obzirom da će nam ovo biti prva zvanična utakmica u sezoni, osećamo malu tenziju, što mislim da je dobro, jer će nas naterati na pozitivno razmišljanje - veruje Marinković.

(Telegraf.rs / Izvor: Crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA