Babović ne dolazi u Zvezdu!

Podeljenost uprave i pritisak navijača, naročito vođa "Delija", očigledno su glavni razlozi nedolaska nekadašnjeg plejmejkera Partizana na ''Marakanu''

  • 7

Od najavljenog dolaska bivšeg fudbalera Partizana Stefana Babovića u Crvenu zvezdu nema ništa.

Uprava "crveno-belih" bila je podeljena, ali negativna reakcija navijača, to jest vođa "Delija", prelomila je stvar protiv transfera.

Takođe, novi trener Zvezde Slaviša Stojanović nije dobro upoznat sa Babovićevim kvalitetetima, a procenjeno je da bi dolazak još igrača sredine terena predstavljao nagomilavanje vezista, bar dok se Luka Milivojević ne preseli u Anderleht.

Navodno, na sednici Upravnog odbora kluba održanoj u ponedeljak bivši fudbaler Partizana čak nije bio ni tema razgovora.

- Nismo ni raspravljali o dolasku Stefana Babovića u Zvezdu. Nije bio tema razgovora - rekao je Ivica Tončev, potpredsednik Zvezde, posle sastanka.

Babović je po završetku sezone raskinuo ugovor sa Saragosom u kojoj se nije naigrao, iako je tim ispao iz španske prve lige. U Španiju je praktično oteran iz Partizana navijačkim zvižducima i uvredama prošlog avgusta.

Ovo je inače treći put da se pominjala mogućnost Babovićvog dolaska na Marakanu, prvi put to je bilo još 2006, a tada je iz Humske prešao u OFK Beograd, gde je proveo dve sezone. Prošlog leta, dok je bio igrač Partizana, pre odlaska u Saragosu takođe je bilo naznaka da bi Babović mogao među "crveno-bele", ali sve je ostalo samo na priči, kao i sad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    15. jul 2013 | 20:47

    Da, da... Premudre vođe! Mi navijamo, Zvezda mi je sve, Zvezda život je... Ali na Veliku subotu sedimo kući i gubimo titule od grobara (pre par sezona)... Zvezda je život!

  • stefan

    15. jul 2013 | 20:16

    Sta ce nam grobar, mi nismo oni pa da uzimamo glupe grobare!

  • hool

    15. jul 2013 | 21:31

    Hvala bogu.pa mi li primamo svaki sljam?ne Oni da mogu oni bi intudjmana vratili.ne trebaju nam ti sto su nosili crno beli dres

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA