IVANOV: Želim da idem iz Partizana!

iskusni defanzivac ''crno-beli'' oseća da je vreme da napusti srpski fudbal i pređe u redove švajcarskog šampiona Bazela

  • 1

Izgleda da je došlo vreme da se rastanu Ivan Ivanov i fudbalski klub Partizan! Bugarski reprezentativac je poslednje dve sezone bio stub odbrane aktuelnom prvaka Srbije, ali očigledno je došlo do zasićenja srpskog fudbala pogotovo ako se uzme u obzir i izdašna ponuda Bazela za stamenog defanzivca.

Iako i nije preterano raspoložen Ivanov će se naći u sastavu Partizana u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka.

- Na kraju prošle zime sam rekao da želim da idem. Dve godine sam u klubu i mislim da sam zaslužio da promenim sredinu. U Partizanu su znali da kada dođe odgovarajuća ponuda, da je neću odbiti - rekao je Ivanov i dodao:

- Morali su ranije da dovedu štopera. Nije problem da izađem da igram, ali osećam da to neće biti isti Ivan Ivanov. Nije problem motivacija, jednostavno nisam raspoložen, što je prirodno.

S obzirom da ''crno-beli'' Ivanovu duguju određenu sumu novca (spekuliše se o cifri oko 150.000 evra), Bugarin bi vrlo lako mogao na arbitraži da zatraži raskid ugovora, kao što je to bio slučaj sa pojedinim fudbalerima Crvene zvezde. međutim, postoji bojazan da će se sve desiti kasno i da će Bazel odustati.

- Uvek želiš da napreduješ u karijeri. Nerviram se zbog toga, mislima sam na drugom mestu. Bazel me neće čekati cele kvalifikacije. Ako ne uđe u Ligu šampiona, verovatno im više neću biti potreban - zaključak je Ivanova.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    16. jul 2013 | 16:38

    Da ste pametni PA SVI DA ODETE, PA NEKADJURA IGRA SAM SA NADJOM DIREKTOROM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA