Partizan sprema kaznu za Ivanova!

Generalni sekretar crno-belih Darko Grubor rekao je da Bugarin nije prodat Bazelu i da je trebalo da igra protiv Širaka u Jermeniji

  • 4

Saga oko transfera Ivana Ivanova dobija novu dimenziju. Nakon što je saopštio treneru Vuku Rašoviću i sportskom direktoru Albertu Nađu da ne može da igra protiv Širaka u Jermeniji, usledila je informacija da je Bazel prihvatio uslove crno-belih i da je Ivanov prodat za 1.6 miliona evra.

Ivanov je utakmicu u Gjurmiju posmatrao sa tribina, a posle jedva izvojevanog remija, Ivanov je rekao da neće imati problem ako ga klub kazni,

- Danima se osećam loše, ne mogu da spavam i jedem, nisam bio sposoban da igram. Ukoliko u Partizanu smatraju da treba da me kazne, onda u redu, nemam problem s tim - rekao je štoper srpskim novinarima u Jermeniji, a prenosi "Mozzart Sport".

- U Partizanu sam dve godine, ovom klubu sam dao mnogo i mislim da sam zaslužio da ne odigram ovaj meč, jer mi od toga zavisi dalja karijera. Želim da vidim šta će biti sa Bazelom, ako ne odem tamo, tu sam na raspolaganju, jer imam ugovor još godinu dana. Da sam odigrao danas, za Švajcarce bih mogao da budem na raspolaganju tek u grupnoj fazi Lige šampiona.

Generalni sekretar Paritzana Darko Grubor kaže da klub nije pristao na transfer Ivanova u Bazel.

- I do mene su doprle priče kako je Ivanov prodat, ali to nije istina. Pregovori se vode i videćemo da li će i kada biti završeni i na koji način. Do tada, Ivanov je naš igrač, a ovo što je uradio nije u redu. Videćemo kakva će biti kazna kad se vratimo u Beograd - rekao je Grubor.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    17. jul 2013 | 20:37

    Vidis Ivanove gde si dosao,kod lopova i muljatora..steta samo sto te niko nije upozorio da njihova "rec" nista ne znaci..

  • MikiGrobar

    17. jul 2013 | 22:38

    Koja bre kazna lopovi !!!!! Pustite coveka da ide sta ce u ovom nasem cirkusu od kluba I lige

  • grobar

    17. jul 2013 | 23:20

    sramota,da coveku koji je zasluzio da napreduje ovako nesto rade.....mogli su mu naci zamenu jos pre mesec dana ali je lopovima tesko da zavuku ruku u dzep i plate nekog,nego sve dovode na pozajmnicu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA