Navijači Legije divljali po Velsu! U pomoć došla i policija iz Mančestera (FOTO)

Druga runda kvalifikacija za Ligu šampiona donela je i probleme za TNS s obzirom na divljanje fanova poljskog šampiona po gradu. Neredi su se prebacili i na tribine gde su gosti bakljadom skoro zapalili stadion

  • 2

Velšani čuvajte se, stižu navijači Legije! Parola na koju su pomislili skoro svi koji su na svojoj koži osetili gostovanje poljskih navijača. Fudbaleri Legije gostovali su u Osvestriju prvaku Velsa TNS - u, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sa njima su na put pošli i verni navijači koji s po samom dolasku krenuli da prave probleme.

Grupa od 250 navijača Legije je već pri prvom kontaktu sa tlom u Osvestriju krenula sa remećenjem javnog reda i mira i pravljenjem problema. kKada su videli da je vrag odneo šalu domaćini su u pomoć zvali ogranak policije iz Mančestera i Liverpula koji su donekle, ali samo donekle uspeli da primire Poljake.

Najveći problem predstavljao je alkohol koji je u nenormalnim količinama tekao venama fanova pojskog šampiona. Takođe, dodatni problem je bio i to što su Poljaci pili ispred, a ne unutar kafića što se odrazilo na ponašanje tokom šetnje po gradu.

Prema rečima građana Osvestrija kao nikada do tada viđene su jake policijske snage kako patroliraju gradom i hapse one navijače koji su preterali. A svakako je bilo onih koji su rušenjem kulturnih baština i spomenika kao i pišanjem po ulici to zaslužili.

Treba napomenuti da je Legija uspela da pobedi TNS rezultatom 3:1 i praktično obezbedi plasman u narednu rundu.''Ludi'' Poljaci su i na stadionu bili u elementu s obzirom na fenomenalnu bakljadu koju su priredili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marinac

    18. jul 2013 | 10:48

    Razbiće vas Partizan, kao poslednji put na turniru! Hahaha...!

  • Nenad

    18. jul 2013 | 08:36

    Doci ce oni kad tad mecki na rupu. Ni jednom nisu imali ozbiljne protivnike na svojim Evropskim izletima. Kad se budemo sreli, bice igracka placka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA