Zvezda odredila 20 Spartanaca pred boj sa Islanđanima!

Trener ''crveno - belih'' u karantin poveo očekivanih 20 fudbalera koji će u sredu na ''Marakani'' otvoriti novu sezonu u kojoj se očekuje mnogo više od prethodnih

  • 7

Nešto manje od 24 sata ostalo je do početka prve zvanične utakmic Crvene zvezde u novoj sezoni, utakmice koju skoro svi sa velikim nestrpljenjem očekuju. S obzirom na velike probleme oko dovođenja kvalitetnih pojačanja Zvezda će u boj protiv islandskog IBV - a krenuti donekle deficitarna, pogotovo u odbrani.

Međutim, nema sumnje da će svi koji zaduže ''crveno - belu'' opremu izgarati do poslednjeg atoma snage kako bi se dokazali stručnom štabu, ali i navijačima koji će, prema najavama, ispuniti stadion do poslednjeg mesta.

Trener Zvezde Slaviša Stojanović odredio je 20 Spartanaca koji će ''crveno - bele'' povesti u prvi ovogodišnji boj. Mesto u karantinu obezbedili su:

Golmani: Bajković, Vesić.

Odbrana: Vešović, Krneta, Lazić, Mijailović, Nenadić,Marinković, Luković, Mladenović.

Vezni red: Kovačević, Milivojević, Ninković, Milijaš, Mirić, Savićević, Pečnik.

Napad: Kasalica, Mihajlović.Dauda.

Još nije poznato kojih 11 će prvi istrčati na teren ''Marakane'' u sredu od 20:30 minuta, ali prema viđenom u pripremnim mečevima i aktuelnom igračkom kadru očekuju se: Bajković - Vešović, Krneta, Lazić, Mijailović - Kovačević, Ninković, Milijaš - Pečnik, Kasalica - Dauda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA