MILIJAŠ: Bićemo bolji na Islandu! KASALICA: Nije strašna povreda!

Kapiten "crveno-belih" istakao je da je zadovoljan igrom novih igrača na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Vestmaneje, dok je napadač naglasio da će za dva-tri dana početi da trenira

  • 0

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš ocenio je, posle pobede u kvalifikacijama za Ligu Evrope nad Vestmanejom od 2:0 na "Marakani", da će njegova ekipa bolje odigrati u revanš meču na Islandu.

- Jako teška utakmica. Zahvaljujem se navijačima koji su došli, iako protivnik nije zvučan. Rezultat od 2:0 je vrlo povoljan za nas. Mislim da ćemo u revanšu mnogo više uraditi, s obzirom na to da se IBV branio na "Marakani". Igrali su s jednim napadačem, a kod kuće neće moći tako, što nama otvara dosta prostora - rekao je Milijaš, i dodao:

- Veoma sam zadovoljan novim igračima, što su se pokazali na ovoj utakmici.

Na pitanje zašto su mu navijači sa zapadne tribine zviždali kad je napuštao teren u 70. minutu, kapiten "crveno-belih" nije imao komentar.

Filip Kasalica je bio prinuđen da napusti teren u 25. minutu zbog bola u butini, ali prema njegovim rečima, ne radi se o ozbiljnoj povredi.

- Dobio sam jak udarac od njihovog štopera. U pitanju je paraliza i trebalo bi za dva-tri dana da počnem sa treninzima - rekao je asistent pri prvom golu protiv Islanđana.

- Pokazali su da su čvrsta ekipa, ali treba napomenuti da su oni već na polovini prvenstva - ukazao je Kasalica i pohvalio navijače:

- Suvišno je bilo šta reći, još jednom su pokazali da su najveći adut Zvezde. I u momentima kad smo zaostajali 11 bodova prošle godine za Partizanom, davali su nam snagu - rekao je Filip Kasalica.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA