PEČNIK: Tek ćemo slaviti na Severu VEŠOVIĆ: Nije bilo gola posle Bajkove interencije

Strelac prvog gola na utakmici Zvezda - Vestmaneja ističe da protivnik uopšte nije bio lak, dok crnogorski fudbaler smatra da je odbrana odradila odličan posao

  • 2

Debitant u dresu Crvene zvezde Nejc Pečnik bio je prezadovoljan posle pobede nad Vestmanejom kojoj je doprineo prvim golom, koji ipak nije proslavio na Severnoj tribini.

- Nisam hteo da idem na Sever da proslavim gol, jer je ovo tek početak. Polako, ima vremena, slavićemo zajedno pobede i golove - rekao je Slovenac.

- Veoma teška utakmica iza nas. Iako su mnogi očekivali da ćemo lako pobediti, mi smo bili svesni da nas čeka težak protivnik. Srećan sam što sam postigao gol na debiju. "Opalio" sam po lopti baš onako kako sam zamišljao - rekao je Pečnik.

Zadovoljan je posle pobede bio i Marko Vešović koji je posebno istakao odbranu.

- Jako teška utakmica, ali zahvalio bi se navijačima što su došli u velikom broju da nas podrže, dali su nam vetar u leđa. Pohvalio bih pridošlice, obojica (Pečnik i Mijailović) su se pokazali kao odlična pojačanja. Posebno bih stavio akcenat na odbranu koja je odlično odradila posao iako nemaju iskustva - rekao je Vešović, koji se osvrnuo i na kiks sunarodnika Bajkovića:

- Bajko mi je posle meča rekao da je bio jako težak i nezgodan udarac, koji je uputio Džefs. Lopta je išla prema njemu i u trenutku počela da leluja. Sigurno tvrdim da lopta nije prešla gol liniju, što je potvrdio i pomoćni sudija - uveravao je Marko Vešović.

(M. M. / B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trvi-CZV

    19. jul 2013 | 00:09

    Nije bilo pre,al svakako jeste pre Bajkove "intervencije"...

  • Grejalica

    19. jul 2013 | 03:09

    Cist gol, sudija nije priznao jer je linijski popio previse piva,pa nije mogao stomacinu da dovuce do mesta desavanja,na videu se lepo vidi da sudije nema u liniji kad je upucen sut...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA