STOJANOVIĆ: Brinu me ''nespretni'' padovi koncentracije!

- Davali smo im loptu u noge kao da su naši igrači. To nikako ne sme da se dešava - rekao je trener Crvene zvezde posle pobede nad Vestmanejom

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su startovali u pohodu ka grupnoj fazi Lige Evrope. Iako se u prvi mah činilo da će protivnik sa lakoćom biti pobeđen, islandski IBV se pokazao kao tvrd protivnik.

Trener "crveno-belih" Slaviša Stojanović rekao je da je meč bio izuzetno težak, ali da su njegovi igrači zasluženo došli do dva gola prednosti pred revanš na Islandu.

- Imali smo momente dobre kombinatorike, pasova, ali je bilo i loših momenata i grešaka kada smo spasavali loptu sa gol linije - rekao je Stojanović i dodao.

- Delimično nas je poremetila i povreda Kasalice, ali to je fudbal. Moramo uvek imati plan B za neke nepredviđene situacije.

Odbrambena linija Crvene zvezde odigrala je dobru utakmicu, a Stojanović smatra da padovi koncentracije mogu skupo da koštaju njegov tim u ovako važnim mečevima.

- Brinu me ''nespretni'' padovi koncentracije koji su se dešavali tokom drugog poluvremena. Davali smo im loptu u noge kao da su naši igrači. To nikako ne sme da se dešava. Izuzmajući to kao i nespretnu intervenciju Lazića u globalu sam zadovoljan načinom na koji je odbrana odradila posao.

Posle meča zadovoljan je bio i trener IBV - a Herman Hrejderson, iako je njegov tim poražen u Beogradu.

- Još smo u igri. Nemam ništa da zamerim igračima. Zvezda je kontrolisala tempo i loptu pa smo probali da odigramo presing i pokažemo da smo došli u Beograd da se borimo - rekao je Hrejderson koji nije mogao, a da se ne osvrne na ambijent ''Marakane'':

- Navijači Zvezde su svetska klasa. Neverovatan je osećao bio igrati pred ovakvom publikom. Drago mi je da sam to doživeo.

(M.M./P.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA