VUJOŠEVIĆ: Pokušaj da se ugasi Partizan!

- Računam da u vlasti ima razumnih i da će odobriti reprogram duga, naravno, bez kamata i bez obaveze da se obezbedi hipoteka, jer od pokretnih nekretnina imamo samo Dragana Todorića - našalio se trener "crno-belih"

  • 12

- Na delu je pokušaj gašenja košarkaškog kluba Partizan - rekao je Duško Vujošević, trener 12-stostrukog uzastopnog šampiona države i šestostrukog osvajača naslova najboljeg u regionalnoj ligi.

Podsetimo, KK Partizan je već nekoliko dana u blokadi i zbog toga su i aktivnosti svedene na minimum. Iz tima su otišli kapiten Vladimir Lučić (Valensija) i Nemanja Gordić, dok je Vujošević u razgovoru za portal Mondo pomenuo i mogućnost odlaska još nekog igrača koji je pod ugovorom. Naravno, imena nije spominjao, ali jeste Zvezdu.

- Računam da u vlasti ima razumnih i da će odobriti reprogram duga, naravno, bez kamata i bez obaveze da se obezbedi hipoteka, jer od pokretnih nekretnina imamo samo Dragana Todorića - našalio se trener "crno-belih", i dodao:

- Verujem da će početi da se sistemski rešavaju problemi finansiranja vrhunskog sporta i da će model biti u interesu Partizana i Zvezde. Dok taj momenat čekamo, sada se nalazimo na potpuno različitim pozicijama. Zvezda je sprovela u delo plan reorganizacije i napravila dobru osnovu za prelazni rok.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA