GOLAC: Partizan nema šta da traži u Evropi!

- Ekipa jeste mlada, možda će za šest meseci ili godinu dana biti pomaka, ali u ovom trenutku mislim da za neku ozbiljnu avanturu na evrosceni ili ulazak u Ligu šampiona nema dovoljno kvaliteta - rekao je naš fudbalski stručnjak

  • 2

Jedan od fudbalskih stručnjaka koji bez ikakve bojazni od "kontre" javnosti, ali i bez dlake na jeziku, naravno, iz svog ugla analizira rezultate, pre svega Partizana je Ivan Golac. On je posle viđenog u jermenskom Gjurmiju veoma eksplicitan, i kaže da sa ovakvim timom Partizan nema šta da traži u Evropi!

- Partizan sa ovakvim timom nema šta da traži. Videli ste koliko su problema imali već na prvoj prepreci, sa ekipom iz Jermenije. Šta će se dogoditi kada na drugoj strani terena bude iole ozbiljniji tim - pita se u izjavi za "Naše novine" Golac.

- Ekipa jeste mlada, možda će za šest meseci ili godinu dana biti pomaka, ali u ovom trenutku mislim da za neku ozbiljnu avanturu na evrosceni ili ulazak u Ligu šampiona nema dovoljno kvaliteta. Verujte mi, odmah bih potpisao 0:0 u Beogradu da mi ponude - dodao je Golac.

(Telegraf/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    19. jul 2013 | 12:06

    Reano ali mi nisi trebao ti da bi to zakljucio...

  • kekekke

    19. jul 2013 | 12:24

    a ovaj dušebrižnik što se uvek javlja kada treba malo popljuvati domaći fudbal :S golče, prestani da sereš, nego ako imaš ideju dođi i uradi nešto, ako ne - MURŠ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA