NINKOVIĆ: Mogu dosta toga da saznam o Černomorecu!

Nekadašnji vezista Dinama iz Kijeva, a sada Crvene zvezde mogao bi da bude od velike pomoći skautingu kluba s obzirom da vrlo dobro poznaje eventualnog rivala

  • 1

Imala je Crvena zvezda dosta sreće prilikom žreba za treće kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Ukoliko prođu Islanđane, a vrlo su blizu toga s obzirom na ishod prvog meča (2:0), protivnik će im najverovatnije biti ukrajinski Černomorec koji je u prvom duelu savladao moldavsku Dačiju takođe sa 2:0.

Osim velikog pojačanja na terenu Zvezda bi u Milošu Ninkoviću trebala da ima i odličnog skauta uzimajući u obzir činjenicu da je Nine dugo igrao u Dinamu iz Kijeva.

- Video sam da je Černomorec bliži sledećem krugu, kao i mi, posle pobede od 2:0 u prvom meču. Mislim da je najvažnije biti skoncentrisan na revanš sa IBV-om jer ništa nije gotovo i oni nisu naivna ekipa. Islanđani će se boriti u revanšu kao da je 0:0 i zato ne smemo da pričamo mnogo o trećem krugu kvalifikacija - rekao je Ninković i istakao da dosta stvari može da sazna o eventualnom protivniku preko njegovih izvora u Ukrajini:

- Nema sumnje da ću biti na raspolaganju stručnom štabu za sve podatke i detalje oko ukrajinskog tima. Mogu da saznam dosta toga, ali o tom potom. Žreb je bio dobar, nismo dobili Udine ili Briž i sada treba mirne glave da se spremamo za revanš na Islandu pa onda tek da mislimo na sledeću rundu. Kad dođe vreme saznaćemo sve što treba o Ukrajincima.

(Telegraf.rs/crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perikle

    19. jul 2013 | 18:29

    Bolje bi ti bilo da igras fudbal za sta si i doveden jer sinoc nisi apsolutno nista pokazao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA