VOJVODINA: O Bursi tek posle Honveda

Direktor fudbalskog kluba Vojvodine naglasio je da je ekipa mogli bolje da prođe u žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da će misliti o protivniku tek posle revanša sa mađarskom ekipom

  • 0

Sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodine Saša Drakulić ocenio je da su Novosađani mogli da prođu bolje na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, na kojem su za potencijalnog rivala dobili tursku Bursu.

Vojvodina je juče u prvom meču druge runde kvalifikacija kod kuće savladala mađarski Honved sa 2:0. Revanš meč igra se sledećeg četvrtka u Budimpešti. U slučaju prolaska dalje, čeka ih dvomeč sa Turcima.

- Priželjkivali smo portugalski Eštoril, ili pobednika u duelu Rozenborga i škotskog Sent Džonsona, ali pre svega razmišljamo o revanšu sa Honvedom - rekao je Drakulić.

On je naglasio da ništa još nije rešeno u duelu sa Mađarima i da su misli svih u Vojvodini usmerene ka Budimpešti i pripremi revanš utakmice.

- Istina je da imamo povoljan rezultat, ali daleko od toga da je bilo šta rešeno. Zbog toga moramo maksimalno da se posvetimo drugoj utakmici sa Honvedom, a biće vremena za razmišljanje o Bursi, za koju znam da je dobra ekipa, ali ponavljam o detaljima ćemo više posle, nadam se uspešnog nastupa u Budimpešti - rekao je Drakulić.

Mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraju se 1. i 8. avgusta.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA