RUŽIĆ: Neka se Vermezović zapita da li je zaslužio pare!

Potpredsednik Partizana istakao da mu nije jasno zašto bivši strateg ''crno - belih'' nije prihvatio konkretnu ponudu za isplatu duga

  • 8

Tri meseca je prošlo otkako je Vladimir Vermezović dobio otkaz u Partizanu, a tek sada je popularni ''Čika Crni'' tužio klub u kojem je izgradio i igračku i trenersku karijeru.

Prema rečima potpredsednika ''crno - belih'' Branka Ružića Vermezu je upućena konkretna ponuda koju on međutim, nije želeo ni da razmatra.

- Nisam lično pričao sa njim, ali mu je u moje ime preneta ponuda koja je korektna. O detaljima ne bih da pričam pošto je to poslovna tajna. to što je Vermezović tužio Partizan dovoljno govori o njemu, a javnost će najbolje oceniti da li je taj novac i zaslužio - rekao je Ružić za Informer i dodao:

- Mišljenja sam da svi koji vole Partizan treba da imaju drugačiji odnos prema klubu. Vermezović je za mene i dalje čovek koji je nastao, rastao i napravio karijeru u Partizanu i trebalo bi da se drugačije ophodi.

Mnogo veći optimista je gensek ''crno - belih'' Darko Grubor koji smatra da se rešenje, ipak, nazire.

- Bilo je razgovora i nadamo se sporazumnom rešenju. Prvi predlozi su odbijeni, ali siguran sam da će ih biti još - samouvereno je rekao Grubor za Informer.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marakana

    20. jul 2013 | 08:23

    A ruzic je isto bio igrac partizana ili....

  • Boban

    20. jul 2013 | 01:54

    Ovo je ludilo jbt. Ne isplacuju coveku zaradjene pare jos koriste stare komunjarske fore da bi okrenuli javnist protiv njega. Pa zasto ste pitpisali ugovor sa njim ako necete da ga ispunite. Naravno da je zaradio te pare. U ostalom vi ste mu pinudili takav ugovor nije sa neba pao.

  • heisenberg

    20. jul 2013 | 01:24

    antipaticni bucko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA