DARIJO SRNA: Srbija je favorit u Beogradu gde nas čeka paklena atmosfera!

Kapiten reprezentacije Hrvatske smatra da će njegovom timu biti jako teško da se sa ''Marakane'' vrati podignute glave s obzirom na kvalitet Mihajlovićevog tima i atmosferu koja ih očekuje

  • 6

Polako se bliži 6. septembar i novi duel fudbalskih selekcija Srbije i Hrvatske, ovoga puta u Beogradu. Za razliku od prvog meča kada su ''kockasti'' trijumfovali sa 2:0, kapiten Hrvatske Darijo Srna smatra da će na ''Marakani'' biti jako teško osvojiti bodove.

- Srbija je veliki favorit. Igraju na ''Marakani'' gde nas očekuje paklena atmosfera i više od 50.000 ljudi. Svesni smo da imamo jak tim, ali to moramo da dokažemo. Ako ne pobedimo Srbiju, verovatno ćemo biti drugi - rekao je Srna za hrvatske medije, i dodao:

- Neočekivani kiks protiv Škotske na domaćem terenu malo je zakomplikovao situaciju. Idemo u Srbiju da se iskupimo, iako znam da će biti teško doći do bodova. Lično, veoma cenim srpski tim i Mihajlovića koji ima viziju i znanje. Ukoliko ostane i u narednom periodu, verujem da bi Srbija u budućnosti mogla da ostvari važne rezultate.

Sa mišljenjem kapitena Hrvatske složio se i sam Mihajlović koji je istakao da je očigledno da se Srna razume u fudbal.

- Za razliku od nekih koji me stalno kritikuju, vidi se da se Srna razume u fudbal. Ne znam ga lično, ali ga cenim kao igrača. Mnoge svari koje radim vide se bolje sa strane nego u Srbiji - rekao je Mihajlović, i dodao:

- Bez obzira što je Hrvatska osma, a mi 41. na rang-listi, mi smo favoriti na ''Marakani'', što ćemo i dokazati u septembru - istakao je Mihajlović, koji bi za meč sa Hrvatima mogao da pozove novog golmana Partizana Milana Lukača s obzirom na probleme s ostalim golmanima.

(Telegraf.rs/ Sportske novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    23. jul 2013 | 10:18

    A ti se pališ na kurtuazne izjave latina ,prvo Marakana nece biti puna i jedini razlog tome si ti a drugo ti nemaš blage veze sa fudbalom sto pokazuje tvoj izbor menadjerskih fudbalera i nadasve rezultati. Cinjenice govore jedno a to je da si najgori selektor Srbije svih vremena , tu ne treba biti strucnjak da bi se zakljucilo da sa trenerskim poslom nemaš blage veze .

  • Slavko

    23. jul 2013 | 10:13

    Hahahha Srni dosadno pa lozi Svinjisu..

  • Dejo

    23. jul 2013 | 11:55

    Srna mu se ruga, a on ne konta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA