ZVEZDIN PUT KA ISLANDU: Odmor, šetnja i net u pauzi od 12 sati između letova

Tokom boravka u Berlinu, koji je prva stanica dok čekaju naredni let, "crveno-beli" koriste vreme opuštajući se u blizini hotela kako bi sačuvali snagu za ostatak napornog puta

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde su se u 7.50 uputili na pute daleke, čak do islandske Vestmaneje, gde ih u četvrtak očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Crveno-beli" su sleteli oko 11 časova, a potom se smestili u hotel koji se nalazi u blizini aerodroma, u poslovnom okrugu Berlina, koji je prva stanica u dugom putu na sever Evrope. Tu ih očekuje pauza od čak 12 sati.

Fudbaleri se uglavnom odmaraju u hotelu uz surfovanje na internetu, rekao nam je portparol kluba Marko Nikolovski. Posle ručka su imali priliku da prošetaju po okolini i "ubiju vreme".

U 19 časova ih očekuje večera, a dva sata kasnije polazak na aerodrom na let zakazan za 22.20 za Keflavik, jedini aerodrom za međunarodne letove. Iako bi eventualno metroom mogli da svrate do centra Berlina, igrači su se ipak opredelili da se odmaraju jer ih do odredišta čeka težak put.

Po sletanju u Keflavik, fudbaleri i članovi stručnog štaba idu autobusom do glavnog grada Rejkjavika, odakle u sredu ujutru kreću čarter letovima prema Vestmaneji.

Tamo ih očekuju niske tempereature i "bele" noći, za koje su fudbaleri spremili folije kojima bi zamračili sobe da bi mogli makar malo da se naspavaju kako bi bili spremni da odbrane rezultatom 2:0 iz prvog meča u Beogradu.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA