Džajić traži platu u Zvezdi?

Predsednik Crvene zvezde napomenuo je na prethodnoj sednici Upravnog odbora da nije uzeo ni dinara od kada je postavljen na mesto prvog čoveka kluba

  • 9

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić zatražio je na prethodnoj sednici Upravnog odbora da prima platu za svoj angažman u klubu, iako svi članovi uprave od postavljanja nove strukture rade bez ikakvih primanja.

- Dragan Džajić je na sednici Upravnog odbora pomenuo da u Zvezdi ne prima novac. To nije prvi put da kuka zbog toga što nema platu. I ranije je potezao tu priču. U ponedeljak nije niko reagovao na njegove reči. Ipak, od ranije postoji ideja da se napravi pravilnik koji bi predvideo isplatu premija za predsednika i sportskog direktora za ostvarene sportske rezultate. To je dogovor od pre nekoliko nedelja, mada bi Džajić i dalje najradije platu - rekao je izvor "Informera".

Član UO, doktor Miljko Ristić, koji se obratio novinarima u ponedeljak po završetku sednice na "Marakani", rekao je da Džajić pričao o plati kada je sastanak već bio na kraju.

- Džajić je to rekao kad smo već počeli da izlazimo iz sale. Pričao je o tome od kako je postao predsednik nije uzeo ni dinara. Nije bilo neke polemike o tome. Džajić je u Zvezdi skoro 50 godina. Zna šta mu je klub dao, tako da ne verujem da mu je toliki problem da radi za džabe. Pa Zvezda ima i tri potpredsednika i oni svi rade za džabe - rekao je Ristić.

Zvezdin predsednik je navodno još u januaru  tražio platu od 5.000 evra, kao i za generalnog sekretara Miodraga Zečevića 3.000 evra.

Džajić se u toku dana nije odazivao na pozive novinara Telegrafa.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legenda iz Zeleznika

    24. jul 2013 | 18:52

    Neka se ugleda na LEGENDU cokija,koji prezire pare i sve u zivotu radi za dzabe.

  • deki smederevo

    24. jul 2013 | 18:08

    vrati cz 8 miiliona eura ..abolirani olosu kao svi zvezdasi uostalom.

  • Uros

    24. jul 2013 | 18:16

    Nije mu dosta ono sto je pokrao?! Lepo. Uzmi jos, sto da ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA