TRENER ŠIRAKA: Bolji smo od Partizana

Vardan Bikakčijan je posle eliminacije iz kvalfikacija za Ligu šampiona od "crno-belih" rekao da je protivnik imao rezultat i sreću. Vuk Rašović smatra da Volkovu nije smeo da se desi ispad i crveni karton

  • 3

Trener Partizana Vuk Rašović objasnio je da na ovako važnom meču koji je bio protiv Širaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona nije smeo da se desi ispad Vladimiru Volkovu, koji je u 55. minutu dobio crveni karton.

- Postoje objektivni razlozi za ovako slabu igru, povrede, crveni karton Volkova, koji nikako nije smeo da se dogodi. I takvi ispadi igrača na ovako važnim mečevima mi nisu jasni. O Širaku je stvorena pogrešna slika u srpskoj javnosti. To je prvak jedne zemlje i celokupna slika o jermenskoj ekipi se prenela i na moj tip, što nikako nije smelo da se desi.

Na pitanje da li sad prihvata ovaj rezultat (0:0), iako nije bilo govora o tome dan pre početka utakmice.

- Prihvatam ga, imali smo drugu ideju i namere. Ninković je trebalo da uđe u igru, ali je povreda Ostojića i prethodno navedeni razlog poremetila naše planove - rekao je Rašović.

Vardan Bikakčijan, trener jermenskog tima koji je Partizan poredio sa Ajaksom, izrazio je žaljenje posle dve utakmice.

- Mislimo da smo bolji od Partizana, ali se u fudbalu gleda rezultat, a Partizan je ovoga puta tu bio bolji. Za uspeh je potrebna i sreća, a Partizan je imao više. U fudbalu je potrebno da postignemo gol, ali mi nismo iskoristili naše šanse i zato se opraštamo od Evrope - rekao je Vardan Bikakčijan.

(P.M./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jo

    25. jul 2013 | 00:54

    To da ste vi bolji,objasnice vam Bugari u sl.kolu ...

  • Pendula

    25. jul 2013 | 03:29

    Partizan u fudbalu moze da se hvali sa tih sest godina, a domaci zadatak jos nije uradio a to je osvajanje lige sampiona...on je zadao zvezdi domaci '66 kad je usao u finale a zvezda njemu vratila i zadala....komsije cekamo

  • Bosko

    25. jul 2013 | 00:08

    Ma o komsinica, vec 6 godina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA