MITROVIĆ: Hoću u Anderleht!

Otac Partizanovog fudbalera i menadžer Nenad Jestrović već se nalaze u Briselu na pregovorima sa belgijskim klubom

  • 7

Aleksandar Mitrović je potvrdio da želi da pređe u Anderleht, a pregovori su već u toku, jer se u Briselu nalaze Mitrovićev otac i menadžer Nenad Jestrović.

- Hoću da idem u Anderleht. Mislim da u petak delegacija Anderlehta dolazi u Beograd na pregovore. Konačni pregovori će biti kada se vratim sa Evropskog prvenstva ispod 19 godina, ali moj otac i menadžer Nenad Jestrović su već u Briselu - rekao je Mitrović belgijskim medijima, dodajući da je Anderleht najbolji klub za njegov razvoj koji daje priliku mladim igračima.

Izvesno je da će belgijski šampion izdvojiti pet miliona evra za Mitrovića.

Na konstataciju da podseća na Romelua Lukakua, srpski fudbaler je odgovorio da, ipak, misli da je Benteke pravi igrač s kojim treba da se poredi, jer je snažan i eksplozivan.

Luka Milivojević se nalazi na Vestmaneji s ekpom Crvene zvezde, a u naredna dva dana bi trebalo da se finalizuju detalji transfera koji se otegao.

- Sledeća dva dana sam u potpunosti fokusiran na Crvenu zvezdu. Onda ćemo videti. Nadam se da me Anderleht ima u planu - rekao je Milivojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefan

    25. jul 2013 | 11:32

    Steta, zvezdas sam, ali ovo je steta, ovaj igrac ce vredeti jos vise, a i u nasem fudbalu jos nije pokazao svoj potencijal!

  • Joca

    25. jul 2013 | 12:46

    E svaka ti cast! Brze bolje da mangup ode u evropu. Treba njima prve ugovore na 6-7 godina ili mars pa se pokazuj u proleteru i bezaniji i....ne bi niko ni cuo za njega.

  • n

    25. jul 2013 | 14:38

    idi g... jedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA