NAĐ: Lukač i "onaj odozgo" nas spasli! O Mitroviću odlučuje klub!

Sportski direktor Partizana kritikovao je ekipu i posle druge utakmice sa Širakom u kvalfikacijama za Ligu šampiona

  • 5

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da je mladi napadač Aleksandar Mitrović jedan od najvažnijih fudbalera "crno-belih", ali nije isključio mogućnost njegovog odlaska iz Humske.

- U ovom trenutku ne mogu detaljno da komentarišem mogućnost Mitrovićevog odlaska, za to je potrebno da svi koji donose odluke u klubu sednu za sto. Mitrović je kao i Ivan Ivanov mnogo bitan za ovu ekipu i, dok se ne potpiše ugovor, ništa nije završeno - rekao je Nađ novinarima na stadionu u Humskoj.

Belgijski mediji objavili su da je Mitrović, koji se trenutno nalazi s omladinskom reprezentacijom Srbije na šampionatu Evrope u Litvaniji, na pragu prelaska u Anderleht i da delegacija šampiona te zemlje u petak dolazi u Beograd na završne pregovore.

Nađ je istakao da od dvojice novajlija, Milana Obradovića i Erika Ðembe Ðembe, očekuje da ekipi donesu potrebnu sigurnost, koja je nedostajala i na jučerašnjoj utakmici sa jermenskim Širakom.

Komentarišući lošu igru Partizana u dvomeču sa jermenskim timom, Nađ je rekao da je šampion Srbije imao mnogo sreće.

- Samo golman Lukač i "onaj odozgo" su nam pomogli da prođemo dalje. Oba izdanja u utakmicama sa Širakom su nešto što apsolutno nije dovoljno, ne za evropsku scenu, već i za domaća takmičenja - naveo je Nađ.

On je dodao da ga je zabrinula nesigurnost ekipe, kao i nepromišljen potez Vladimira Volkova, koji je dobio crveni karton.

Ekipa je igrala bez samopouzdanja, iako je imala podršku kompletnog stadiona. Zato je normalno što su navijači na kraju utakmice pokazali nezadovoljstvo. Takođe, potez Volkova nas je uvukao u još veći problem i nervozu. On se izvinio zbog crvenog kartona, ali mi od toga nemamo ništa, imamo samo problem levog beka za mečeve sa Ludogorecom - zaključio je Nađ.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA