NBA košarkaš zbog Mesija uzeo broj deset! (VIDEO)

Plejmejker Nejt Robinson odlučio da prvi put u karijeri obuče dres sa dvocifrenim brojem, i to sve zbog argentinskog asa

  • 0

Novi košarkaš NBA tima Denver Nagetsa, Nejt Robinson (28) bio je tokom proteklih nekoliko dana u nedoumici oko izbora broja na dresu svoga novoga tima. A onda mu se desilo prosvetljenje!

Omaleni (175 cm) košarkaš je na kraju izabrao desetku, a u intervjuu za lokalni list u Denveru otkrtio je da je to učinio zbog megazvezde katalonske Barselone, Lionela Mesija.

U fudbalu broj 10 je stvar prestiža i taj broj su nosili najbolji igrači na svetu dok u košarci nema neko posebno značenje.

- Obično nosim jednocifrene brojeve, ali broj 2 koji sam želeo nekada je nosio sjajni Aleks Ingliš i taj dres je povučen. Izabrao sam 10 zbog svoga omiljenog fudbalera, Lea Mesija.

U poslednje vreme mnogo igram FIFU. Mesi je omalen kao i ja, a dominira svetom fudbala. To je razlog - rekao je Robinson.

Iako je visok samo 175cm plejmejker Denvera ima odraz neviđen a na jednom takmičenju u zakucavanu preskočio je Dvajta Hauarda koji je visok 216 cm.

(Telegraf.rs/Izvor: nbaserbia.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA