Partizan u Bugarskoj jači za predsednika Đurića (FOTO)

Prvi čovek ''crno-belih'', posle dva meča odsustva, zauzeo mesto među putnicima na evropski meč aktuelnog šampiona Srbije

  • 3

Polako se primiče vreme za dvomeč sezone fudbalera Partizana koji su na megdan bugarskom Ludogorecu krenuli u znatno jačem sastavu nego što je to bio slučaj pred put u Jermeniju.

Pored najnovijih akvizicija Milana Obradovića i Erika Đembe Đembe u avionu za Bugarsku našao se i predsednik ''crno-belih'' Dragan Đurić, koji je propustio prethodna dva gostovanja Partizana.

Mesto uz prvog čoveka kluba zauzeli su i generalni sekretar Darko Grubor, članovi UO Ratomir Babić i Mile Jovičić, kao i sportski direktor Albert Nađ, inače stalni ''putnici'' na evropske mečeve Partizana.

''Crno-beli'' su u utorak ujutru čarter letom stigli do Varne, odakle su autobusom krenuli put Razgrada. Ekipa će biti smeštena van grada, a ostatak ekspedicije, uključujući i izveštače, u centru Razgrada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA