NINKOVIĆ: Ako ne izgubimo u Odesi, prolazimo Černomorec

- Našu šansu vidimo u dobrom rezultatu u prvom meču, jer znajući ukrajinske ekipe, neće imati šta da traže u revanšu pred našim navijačima - rekao je fudbaler Crvene zvezde pred polazak u Ukrajinu na meč kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde započinju svoj put ka Odesi, gde ih očekuje prvi meč kvalifikacija trećeg kola Lige Evrope protiv Černomoreca, a Miloš Ninković je uveren u nesporan kvalitet ukrajinske ekipe, koja će prirediti težak meč.

- Očekuje nas mnogo težak meč. Mnogi misle da je Černomorec malo jači protivnik od Vestmaneje, ali grdno se varaju. Dosta su uložili u fudbal, što se vidi i po rezultatima, dok je naš fudbal u padu što se vidi po rezultatima klubova i reprezentacije. Ovu ekipu ne poznajem baš najbolje, ali sam iz utakmice sa Šahtjorom uvideo da se radi o jakoj i čvstoj ekipi, koja je trebalo da pobedi Šahtjor - rekao je Ninković na aerodromu "Nikola Tesla".

- Našu šansu vidimo u dobrom rezultatu u prvom meču, jer znajući ukrajinske ekipe, neće imati šta da traže u revanšu pred našim navijačima. Ukoliko postignemo pogodak i ne izgubimo, najverovatnije prolazimo.

Vezista ne želi da mu se ponovi situacija sa Islanda, gde je imao priliku da postigne pogodak pred samim golom.

- U slučaju da mi se desi takva situacija, nadam se da neću ponoviti grešku s Islanda - rekao je Miloš Ninković.

Kapiten Nenad Milijaš priželjkuje pobedu i zbog predstojeće sezone.

- Eventualna pobeda u Ukrajini mogla bi da usmeri sezonu na pravi način. Dobar rezultat bi podigao samopouzdanje ovom mladom timu. Nismo imali sreće sa ukrajinskim klubovima prethodnih sezona, ali nemamo za šta da se svetimo. Želimo ovu pobedu zbog nas - rekao je Milijaš.

(Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    31. jul 2013 | 08:26

    I ako dobijemo i ako izgubimo prolazimo:)

  • VforV

    31. jul 2013 | 11:56

    A ako izgubimo sutra,da li to znaci da se predajes bez borbe u Bg.-u?! Gde ti je optimizam i sportski duh?

  • Perikle

    31. jul 2013 | 13:26

    Ovaj samo prica od kad je dosao....pa nisi ti batice doveden da pricas nego da igras...nista jos nismo videli na terenu od tebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA