TELEGRAF U UKRAJINI: Pesma grmela u avionu, Zvezda stigla u Odesu!

"Sever celi, sada se veseli" orilo se dok se avion spuštao na pistu u Odesi, gde je veliki broj novinara opkolio Miloša Ninkovića

  • 6

Ekspedicija Crvene zvezde u 10:40 sletela je na aerodrom u Odesi, a atmosfera prilikom prizemljenja letelice vesela. Bukvalno.

Poznata pesma "delija" "Sever celi, sada se veseli" orila se avionom u vazduhu, čime je poslata jasna poruka igračima kakva ih atmosfera čeka u četvrtak uveče na stadionu Černomoreca.

Očekuje se nekoliko stotina navijača Crvene zvezde, ali i moskovskog Spartaka. Veći deo pristalica "crveno-belih" za Ukrajinu je krenuo u privatnoj režiji.

Vreme u gradu na obali Crnog mora je oblačno, pada kiša, a sa ekipom su na ličnu inicijativu krenuli povređeni Darko Lazović i suspendovani Stefan Mihajlović, kako bi pružili podršku saigračima u veoma važnom meču.

Prilikom dolaska na aerodrom, domaći mediji bukvalno su opkolili Miloša Ninkovića, najveće pojačanja Crvene zvezde u prelaznom roku, a dugogodišnjeg igrača Dinama iz Kijeva.

Meč između Černomoreca i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 18:15 sati.

(Izveštač Telegrafa iz Odese: Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA