Voša spremna da zgromi Bursu!

Iako su Turci pravili tim za Ligu šampiona, Novosađani planiraju da napadnu protivnika u prvom meču

  • 2

Vojvodina može da parira Bursi i neće se braniti pred svojim navijačima, poruka je trenera Novosađana Marka Nikolića pred meč u četvrtak protiv turskog predstavnika na "Karađorđu" (20:00 časova).

- Bursa je ekipa koja je pravljena za Ligu šampiona i samo sticajem okolnosti nalazi se u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Radi se o iskusnom timu, sa prosekom od 29,5 godina, imaju igrače koji su nastupali u najvećim evropskim klubovima.

- Činjenicu da igramo sa planiranim učesnikom Lige šampiona moramo da istaknemo, jer je u javnosti stvorena euforija i baš zbog toga potrebno je da se zna koliko jakog protivnika imamo - rekao je Nikolić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

I pored četiri pobede na startu evropskog takmičenja, svi igrači su na zemlji, a ambiciozni trener tvrdi da će ekpa pokušati da dokaže da u sportu nije presudna uložena količina dolara ili evra.

JAČI NEGO PROTIV HONVEDA

Na pitanje da li će menjati nešto u sastavu, Nikolić je rekao da postoji nepisano pravilo da se tim koji pobeđuje ne menja, ali zbog činjenice da je ekipa pojačana, planira da napravi jednu ili dve izmene.

- Za utakmicu sa Bursom licencirani su Kaluđerovuć, Tumbasević i Leković, dok se za Denkovića i Fatića čekaju papiri. Abubakar se oporavio, trenira sa ekipom i u kombinaciji je za tim. U duel sa Bursom sigurno ulazimo jači nego u mečeve sa Honvedom - zaključio je Nikolić.

U ekipi Burse igraju neka poznata imena evropskog fudbala poput Sebastijana Freja, bivšeg golmana Intera, Fiorentine i Parme, zatim bivši levi bek Marseja i Milana Nigerijac Taje Taivo, pa doskorašnji vezista Porta Argentinac Fernando Beluši, kao i nekadašnji turski reprezentativac Tunčaj Sanli.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA