NINKOVIĆ: Primamo golove kao deca!

Iskusni vezista Crvene zvezde uveren je u prolaz dalje uprkos lošoj igri koja ga najviše zabrinjava

  • 4

Loša igra u prvom poluvremenu, ali i domaćinsko suđenje danskog sudije Hansena, uticalo je na to da će se Crvena zvezda posle susreta sa Černomorecom (3:1) poražena vratiti u Beograd.

Jedan od najboljih fudbalera ''crveno-belih'' na terenu svakako je bio Miloš Ninković koji je pokazao kakvo je pojačanje Zvezda dobila u njemu, međutim, i iskusni vezista je svestan loše igre svog tima.

- Videli smo da su fizički spremniji, ali smo pokazali da možemo da igramo sa njima. Primamo golove kao deca. Znali smo gde preti opasnost, ali ništa nismo uradili povodom toga. Ono što mi uliva nadu jeste igra iz drugog poluvremena.

- Međutim, brine me što smo ponovili greške sa Islanda. Tamo sam ja promašio stopostotnu šansu, a ovde su Pečnik i Kasalica. Jedino što smo za ove promašaje bili kažnjeni. Dali su gol ni iz čega, što je dosta poljuljalo ovu mladu ekipu - rekao je Ninković, i osvrnuo se na sastav tima koji je prema njegovim zahtevima pre potpisa trebalo da bude mnogo jači:

- Kako se skupljamo, dobro i igramo. Ja sam tek dvadesetak dana tu, a mnogi su došli i posle mene. Prešao sam preko nekih stvari koje sam rekao kada sam dolazio. Ipak, neću sad o tome. Znam da je ljudima u klubu jako teško, ali isto toliko znam da će se Černomorec prepasti huka sa Severa i da ih u prvih 20 minuta u Beogradu možemo slomiti.

(Izveštač Telegrafa iz Odese, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetara

    1. avgust 2013 | 21:44

    Neiskustvo sine...igrate nasu ligu gde je pola utakmica zatvoreno dodjete u evropu i vidite gde ste,IBV na misice prodjemo,Černomorec nas dobije sa 50% snage.Zato i delujete kao deca pored prosecne ekipe

  • Perikle

    2. avgust 2013 | 01:47

    pa Lazic i Krneta i jesu balavurdija nesposobna!!!!

  • Tutor

    2. avgust 2013 | 00:35

    Ko da nista danima niste jeli. Amateri!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA