SRAMOTA! Planiraju da dočekaju orliće u Pazovi, a ne na balkonu Skupštine!

FSS planira da svečanim koktelom i konferencijom u Kući fudbala obeleži istorijski uspeh srpskog fudbala

  • 24

Nemojte da se zaje....mo! Dovedite ove momke na balkon Skupštine, a u Pazovi slavite do kada hoćete!

Fudbalski savez Srbije je planirao da proslavom i koktel konferencijom obleži uspeh zvani EVROPSKA TITULA U FUDBALU, kakvog smo možda jedini put svedoci za narednih xy godina. Navijačka Srbija želi da pozdravi ove momke, kao i košarkaše, vaterpoliste, tenisere... prethodnih godina na balkonu gradske Skupštine u Beogradu.

Ako se samo Fudbalski savez bude pitao, to će izgledati ovako:

"Omladinskim reprezentativcima Srbije, novim prvacima Evrope za igrače do 19 godina, biće organizovan doček u petak u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Od 12.30 sati predviđeno je zajedničko fotografisanje, a potom će biti organizovana konferencija za medije uz učešće svih igrača i članova stručnog štaba, predvođenih selektorom Ljubinkom Drulovićem.

Na kraju će biti priređen svečani koktel, na kojem će govoriti predsednik Tomislav Karadžić i gosti", stoji u saopštenju na sajtu FSS.

Međutim...

Nadamo se da će u narednih nekoliko sati doći do promene, kako bi desetine hiljada zaljubljenika u fudbal moglo uživo da pozdravi najlepši i najzdraviji deo srpskog fudbala!

Pomenimo i to da je Vlada Srbije odlučila da pošalje avion po srpske fudbalere u pola pet ujutru!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    2. avgust 2013 | 00:14

    Ma u Donju Djindjušu ima jedan baš dobar dom kulture skoro renoviran mogli bi tamo, majke vam ga zadrigle pa dokle bre mislite da silujete ovaj narod?!

  • Aleksandra

    2. avgust 2013 | 00:54

    Sram ih bilo! Jedini uspeh Srpskog fudbala i ne moze da se proslavi kako dolikuje. Sramota bre! Prvo balkon pa idite gde hocete!!

  • speedy

    2. avgust 2013 | 00:44

    samo da bi tole bio u centru paznje,posto on ne sme na balkon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA