Vojvodina demantuje dolazak Žuke!

"Brazilac nije interesantan za nas, pre svega zbog njegovih godina, tako da je potpuna neistina da dolazi kod nas", kaže sportski direktor Saša Drakulić

  • 0

Sportski direktor Vojvodine Saša Drakulić demantovao je informaciju koja se pojavila da će nekadašnji igrač Partiazna Brazilac Žuka pojačati redove Novosađana. On je potvrdio da je klub razgovarao sa drugim bivšim igračem Partizana Simonom Vukčevićem.

 

- Apsolutna je neistina da pregovaramo sa Žukom. Nije interesantan za nas pre svega zbog njegovih godina. Što se tiče Simona Vukčevića, imali smo razgovore pre mesec dana, ali je realizacija daleko - istakao je Saša Drakulić za klupski sajt.

 

U dresu Vojvodine u petak u prijateljskom meču protiv ČSK nastupio je Stefan Babović, takođe nekadašnji igrač Partizana.

 

- Stefan je igrao utakmicu, iskusan je i značio bi timu. I dalje teku pregovori. Razmišljamo i o još jednom štoperu - otkrio je Drakulić.

 

 

Dobre igre Vojvodine u ovogodišnjih pet evropskih utakmica raduju. U nekim krugovima najavljuje se da je Vojvodina zrela za titulu u domaćem šampionatu.

 

- Mi ne razmišljamo tako. Napravili smo dobar tim i dobar menadžment. Pre svega želimo da budemo u vrhu srpskog fudbala. Glavni cilj svake godine je mesto koje vodi u Evropu.

 

- Svaku utakmicu se trudimo da pobedimo. A o tituli zaista ne razmišljamo, dugačko je prvenstvo - zaključio je Drakulić, koji se zahvalio publici koja je sjajno navijala protiv Burse, ali i igračima koji su ostavili srce na terenu.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA