Evo kako su Orlići na Fristajleru slavili titulu (FOTO)

Zlatni momci srpskog fudbala zasluženo su sebi dali malo oduška i najveći uspeh u istoriji fudbalske Srbije, uz šampanjac i atraktivne devojke, proslavili na poznatom prestoničkom splavu

  • 7

Veliko raspoloženje i euforiju povodom osvajanja evropske titule fudbaleri omladinske reprezentacije Srbije su vrlo brzo sa terena preneli na poznati prestonički splav ''Fristajler'' gde su do ranih jutarnjih časova proslavljali najveći uspeh srpskog fudbala.

Zajedno sa fudbalerima stigao je i direktor svih reprezentativnih selekcija Savo Milošević, koji je tokom karijere navikao da se raduje uspesima.

Bez obzira na to što pretežno žive sportskim životom ''orlići'' su sebi dali malo oduška te su se u separeima našle i flaše skupocenog šampanjca ''Moeta'' kao i devojke koje su svaki čas upadale da se slikaju sa fudbalerima.

Treba napomenuti i to da je pojavljivanje evropskih prvaka izazvalo veliku erupciju oduševljenja svih gostiju koji su tokom večeri, zajedno sa fudbalerima, skandirali navijačke pesme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    4. avgust 2013 | 16:43

    Svaka čast klincima, ALI, ovo bahaćenje u stilu najgoreg splavarskog šljama govori da neće daleko dogurati, ni kao ljudi ni kao fudbaleri.

  • miro

    4. avgust 2013 | 17:18

    cigarete fuj......

  • Pakito

    4. avgust 2013 | 22:39

    Isto sam godiste kao fudbaleri, a mene vracate sa rivera majku vam svima iz obezbedjenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA