NAĐ: Neka bude 1:0 protiv Ludogoreca!

Sportski direktor Partizana poziva navijače da dođu na stadion i budu strpljivi, kako bi svi zajedno eliminisali bugarskog prvaka u pohodu ka Ligi šampiona

  • 1

Sportski direktor FK Partizan Albert Nađ trenutno je fokusiran na predstojeći revanš protiv Ludogoreca u trećem kolu kvalufikacija za Ligu šampiona, pa je moguće transfere koji se tiču "crno-belih" privremeno gurnuo u drugi plan.

- Ovo je utakmica koju dobija ceo klub, zajedno sa navijačima. Svi zajedno moramo da imamo strpljenja, pogotovo publika, za koju se nadam da će doći u maksimalnom broju. Lepo je "otvoriti" protivnika rano i pobediti sa tri-četiri gola razlike, ali ponavljam da nam je sada bitno samo da se nađemo u šeširu za sledeće kolo kvalifikacija Lige šampiona. Važno je ne primiti gol, a taj jedan dati bilo kada - konstatovao je Nađ.

Sportski direktor se nada da se neće ponoviti propusti iz prvog meča i očekuje maksimalnu borbenost svih koji dobiju šansu.

- U Bugarskoj smo preskupo platili greške i ne smemo da ih ponovimo. Angažovanje i ozbiljnost moraju da budu maksimalni, a dres da se dobro natopi - ocenio je Nađ iz ličnog iskustva, uz napomenu da veruje u uspeh.

- Verujem u ove momke. Oni moraju da budu svesni da imaju kvalitet i da su oni ti koji odlučuju dole na terenu. Svi mi ostali smo u njihovoj službi - kaže Nađ.

Što se tiče mogućih pojačanja, u igri su Fofana, napadač Širaka u čije su se kvalitete "crno-beli" uverili u prethodnoj rundi, defanzivac iz Gane Lorens Lartej, a pominje se i povratak Simona Vukčevića. S druge strane, velike su šanse da Aleksandar Mitrović, jedan od junaka trijumfa srpskih omladinaca na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, ode u Anderleht.

- Mitrovića sada zanima samo revanš protiv Ludogoreca. Ima ugovor sa Partizanom na još tri godine, a šta će se desiti do 31. avgusta, to niko ne može da zna - ocenio je Nađ, ne želeći da otkriva namere kluba iz Humske.

(Telegraf.rs / Izvor: Partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA