TRENER LUDOGORECA: Nije tragedija ispasti od Partizana!

Novopridošli trener bugarskog šampiona optimista je pred meč sa ''crno - belima'', ali je istakao da zbog eventualnog poraza njegova ekipa neće potonuti

  • 4

Trener bugarskog šampiona Ludogoreca Stojčo Stoev istakao je, pred put u Beograd na revanš meč sa Partizanom, da neće biti ''smak sveta'', ako njegov tim ne prođe u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Neće biti tragedija ako ispadnemo od Partizana - rekao je Stoev za bugarske medije na aerodormu u Sofiji, neposredno pred let za Srbiju, i dodao:

- Kao trener sam naučio da ne padam u euforiju posle pobede i u paniku posle poraza. Ludogorec je ozbiljan klub koji je ostvario svoju viziju u Bugarskoj. To isto želimo da uradimo i u Evropi. Zato ne bi trebalo da bude tragedija ako eventualno ne uspemo to da uradimo.

Po dolasku na klupu Ludogoreca Stoev je ostvario tri pobede iz isto toliko mečeva, a bugarski stručnjak je uveren da se tradicija neće srušiti bez obzira na težak meč sa Partizanom koji očekuje njegov tim.

- Verujem da će utakmica biti vrlo interesantna i "tvrda", jer je ekstremno važna za obe ekipe. Naš cilj je prolaz u plej-of, jer su utakmice poput ove sa Partizanom potpuno drugačije od onih u domaćem prvenstvu po svim aspektima. Zato želim da igramo što više takvih mečeva - samouveren je bio Stoev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA