TELEGRAF OTKRIVA: Ko je Ćale u Crvenoj zvezdi? (VIDEO)

Na treningu košarkaša "crveno-belih", na stolu na kojem stoje čaše za osveženje igrača, pojavila se jedna na kojoj piše Ćale, pa smo probali da otkrijemo o kome se radi

  • 3

Košarkaši Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu, doduše u okrnjenom sastavu, jer nedostaje nekoliko igrača koji će se priključiti kasnije.

Međutim, pored Bobija (Marjanovića), Borisa (Savovića), Marka (Simonovića), Branka (Lazića) primetili smo i jedno novo ime na treningu Zvezde.

U pitanju je izvesni Ćale, čiji smo pravi identitet morali da utvrdimo, jer smo videli da taj nadimak stoji na čaši za vodu.

Naime, na čašama za vodu koje stoje na stolu pored terena, uredno su ispisani nadimci svih igrača, pa smo tako videli da piše Bobi, Laza, Sima, Ristić, Rebić, Sava, ali najzanimljivije nam je bilo ime Ćale na čaši.

Pitali smo centra Bobana Marjanovića ko je izvesni Ćale, ali nije mogao da da precizan odgovor.- Ne znam, stvarno, možda neki Ćaletić - rekao je Marjanović zbunjeno.

Na konstataciju da nema takvog u Zvezdi i da je svojevremeno igrao Igor Đaletić, gorostasni centar Zvezde je samo slegnuo ramenima, i dodao da zaista ne zna o kome se radi.

Ipak, uspeli smo da saznamo ko je izvesni Ćale. Radi se zapravo o Nikoli Markoviću, koji je taj nadimak dobio još kao mali, jer je prvi među vršnjacima počeo da brije bradu.

Foto: MNpress

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA