RAŠOVIĆ: Vraćam Stojkovića u tim, ne razmišljam o ostavci!

Trener Partizana prihvatio odgovornost za poraz od Ludogoreca, ali ne želi da priča o svom statusu dok se ne završe utakmice u Evropi

  • 5

Trener Partizana Vuk Rašović preuzeo je odgovornost za poraz svog tima od Ludogoreca u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona, ali je istakao da ne razmišlja o ostavci!

On je dodao da ima ko u klubu da oceni njegov rad i naglasio da će za mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope vratiti golmana Stojkovića u tim.

- Nisam razmišljao o ostavci nijednog trenutka. Videćemo, kako se stvari budu odvijale, takve ćemo i odluke dalje donositi. Prihvatam odgovornost, ali se zna ko će da proceni moj status u klubu - rekao je Rašović novinarima na treningu Partizana.

On se zatim osvrnuo još jednom na meč žaleći za šansama koje su crno-beli propustili.

- Još veči je žal kada sam video snimak i šanse koje smo propustili. Što se tiče situacije oko kapitenske trake, ta reakcija je bila spontana. Razmišljali smo samo o golu, a Sale Ilić je što pre hteo da se izvrši izmena, pa je dao traku Šćepoviću.

- Inače, Marko je najduže po statustu u klubu, pa bi i trebalo da bude zamenik kapitena - rekao je Rašović i na kraju otkrio da će Vladimir Stojković ponovo među crno - bele.

- Stojković će biti u protokolu za naredni meč kvalifikacija za Ligu Evope. On trenira sa ekipom - poručio je trener Partizana.

S obzirom na stalne promene u timu od kojih je poslednji odlazak Ivanova u Bazel, kao i brojni kartoni, trener "crno-belih" će ekipu uigravati u hodu.

- Koji god igrač da ode, moramo da nađemo zamenu za njega. Otvaraju se nove pozicije od kojih i mesto desnog beka, jer će se Obradović premestiti na poziciju štopera.

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA