SAVOVIĆ ZA TELEGRAF: Kad ne mogu da igram za Srbiju, neću ni za druge (VIDEO)

Košarkaš Zvezde zbog administrativnih problema nije mogao da igra za "orlove" pa je odlučio da ne igra ni za BIH, kako bi ovo leto posvetio pripremama Zvezde

  • 2

Krilni centar Crvene zvezde, Boris Savović, odlučio je da, kad već ne može da igra za selekciju Srbije, ovo leto iskoristi da se što bolje pripremi za klupsku sezonu u Zvezdi.

Savović je imao želju da obuče reprezentativni dres, ali zbog birokratskih problema (igrao je za mladu selekciju Crne Gore i treba posebna dozvola da igra za Srbiju) nije imao pravo da nastupa za "orlove"

Nema sumnje da bi značio puno selekciji Srbije, naročito u situaciji kada ekipa nema krilnog centra,jer su čak četvorica povređena (Veličković, Erceg, Savanović, Birčević) dok je Mačvan odbio da igra.

Međutim, zanimljivo je da se nije našao ni na spisku selekcije BIH koju vodi Aleksandar Petrović, koji je u više navrata isticao da mu treba Savović.

Zato je popularni Savke odlučio da  maksimalno odmoran i oporavljen dođe na pripreme Zvezde i spremi se za najuzbudljiviju sezonu u klubu.

- Svi znamo da je ispred nas veliki posao. Treba da odradimo pripreme najbolje i bez povreda se spremimo za uzbudljivu sezonu u Aba i Evroligi. Ja sam odmorio dobro ovog leta, sa velikim ambicijama ulazim u novu sezonu - kaže Savović za Telegraf.

Košarkaš Zvezd je istakao da je imao dosta vremena za odmor. jer ovog leta ne igra ni za jednu reprezentaciju.

- Kad nisam u mogućnosti da pomognem Srbiji, iskoristio sam leto da se spremim i pomognem Zvezdi. Došao sam mnogo motivisan za dokazivanje  Kad nisam mogao za Srbiju da igram, bilo je jasno da neću igrati za neku drugu selekciju, već ću se spremiti za klupsku sezonu - objašnjava on.

Na pitanje šta očekuje od ove sezone i da li Zvezda može do nekog trofeja, Savović je rekao:

- Aba liga je sve jača, dosta ekipa se pojačalo. Što se tiče ciljeva, to će uprava da odredi,a što se tiče trofeja, o tom, po tom. Videćemo šta će biti ove godine - poručio je Savović.

( D.S.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legenda iz Zeleznika

    9. avgust 2013 | 13:27

    Ti si Zvezdin cetnik,Boriseeeee ...

  • pablo

    9. avgust 2013 | 16:09

    Inace, ti mnogo volis Srbiju?? Hvala ti, ali nemoj toliko da se trudis. Pozdrav od Ćokija:-))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA