NINKOVIĆ: Da smo igrali do sutra, ne bismo dali gol!

Žao mi je navijača koji su nas zdušno bodrili. Ipak, njihovo negodovanje kod promašenog penala ne pomaže ni njima ni nama - rekao je vezista "crveno-belih"

  • 9

Najbolji fudbaler Crvene zvezde u revanš meču sa Černomorecom Miloš Ninković smatra da ekipa nema sreće u poslednje vreme u evropskim utakmicama, ali i da mora ozbiljno da radi na realizaciji.

- Nije nas hteo gol. Da smo igrali do sutra, ne znam da li bismo ga dali. Loša sreća nas prati u poslednjih nekoliko mečeva u Evropi. Počevši od Bordoa, pa do sada. Platili smo greške iz prvog meča. Iako smo imali lošu realizaciju, ne mislim da treba da menjamo, već samo da usavršavamo formaciju - rekao je Ninković, i dodao:

- Žao mi je navijača koji su nas zdušno bodrili. Ipak, njihovo negodovanje kod promašenog penala ne pomaže ni njima ni nama. Ima dosta mladih igrača kojima je potrebna podrška sa tribine. Razgovarao sam sa Milijašem i znam da mu je teško, ali ima punu podršku od nas. Okrećemo se izazovima u kupu i prvenstvu, što je, ipak, najbitnije.

Napadaču "crveno-belih" Abioli Daudi teško je palo ispadanje iz Evrope, a tamnoputi Nigerijac svestan je da ne pruža igre koje se od njega očekuju.

- Prvi meč je odlučio pobednika. Večeras je trebalo da postignemo sijaset golova, ali lopta nije htela u mrežu. Što se moje igre tiče, znam da mogu i moram bolje - rekao je Dauda.

(M. M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarBG

    9. avgust 2013 | 00:10

    Pogledajte moje komentare od juce i zadnjih par dana 100% sam bio sve u pravu,ljudi bre mi nemamo kvalitet,ovo je skroz ocekivanonza svakoga iole boljeg poznavaoca u fudbal,ne mozemo sa ovakvom igrom u evropu.Samo se klincurija kune u Zvezdu prvo treba najuriti Kokezu,Stojadinovica,Stojanovica i celu upravu dovesti decu pa za 5,6 god ocekivati neke rezultate.Godine prolaze a mi iz godine u godinu sve gori,samo nas lazu DOKLE?!?!

  • jovan

    8. avgust 2013 | 23:55

    Nema leba od Srpskog fudbala u dogledno vreme!

  • stojke

    9. avgust 2013 | 00:28

    Nemamo srece u zadnje vreme u evropi.... Mislis li na zadnjih 20 godina???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA