SRBIJA BEZ TEODOSIĆA NA EP: Pojavio mu se hematom na povređenoj nozi!

Plejmejkeru se iznenada pojavio otok zbog izlivanja krvi u povređenoj nozi, pa je najverovatnije da će selektor Ivković večeras, posle konsultacija s lekarima, objaviti da košarkaš CSKA neće ići u Sloveniju

  • 3

Plejmejker Srbije Miloš Teodosić ima nove probleme s povredom lista noge i, po svemu sudeći, neće nastupiti na Evropskom prvenstvu u Sloveniji!

Situacija je bila dobra sve do četvrtka, kada je i selektor Dušan Ivković saopštio da će sačekati oporavak prvog plejmejkera, ali se uveče posle treninga pojavio hematom (izlivanje krvi) na povređenom listu noge koji stvara veliki otok, zbog čega je Teodosić odmah otišao na snimanje i na dodatne preglede.

Kako saznajemo iz izvora bliskih Teodosiću, situacija nije dobra, hematom ometa normalnu terapiju povrede, a posle današnjih pregleda Teodosić će se večeras pojaviti na treningu, kada će stručni štab i selektor Dušan Ivković videti da li odlični plejmejker može da nastavi ili će zvanično saopštiti da ne ide na EP.

Oglasio se i predsednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije, dr Dragan Radovanović, koji je u izjavi na sajtu KSS bio neodređen.

- Miloš Teodosić trenira po individualnom programu već 22 dana i u tom periodu pažljivo se prati reakcija njegovog povređenog mišića na napore. Ni jednog trenutka ne želimo da rizikujemo da se njegova povreda pogorša, a činimo sve da ga oporavimo što je moguće ranije. Pregledi se obavljaju redovno, jednom do dva puta nedeljno, i prate se svi bitni medicinski parametri. Da li će se Teodosić na vreme oporaviti i da li će moći da igra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, u ovom trenutku još uvek ne može da se kaže - rekao je Radovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA